Menu

Hedegaard-avis taber pusten

Hedegaard-avis taber pusten

Lars Hedegaards avis Dispatch International slås med dårlig økonomi.

Der var fuld dækning i medierne og store armbevægelser da Trykkefrihedsselskab formand Lars Hedegaard sidste år under en konference i Brussel afholdt af det ekstreme antimuslimske netværk Counterjihad , kunne afslører at han var på vej med en ny avis.

En avis der med Lars Hedegaards egne ord, vil komme til at sætte en hel ny dagsorden, for hvad man bringer af nyheder. Avisen ville udkomme på flere sprog herunde på engelsk, svensk og dansk og bringe nyhedsstof, som de andre "gamle" medier ikke har mod til at dække - sagt på en anden måde nyhedsstof vinklet på at fremme den antimuslimske og islamfjendske dagsorden som er Counterjihad Netværkets.

Lars Hedegaard har i mange år været en af Counterjihad Netværkets talsmænd og har sågar også modtaget netværkets ærespris.

Hedergaard_Geller_SpencerLars Hedegaard med Counterjihad-spidserne Pamela Geller og Robert Spencer, der begge har 5 års indrejseforbud til Storbritannien for at sprede racistiske holdninger til muslimer og islam.

Men her godt et lille års tid efter den første udgivelse af  Dispatch International, må Hedegaard og den svenske makker Ingrid Karlqvist vinke farvel til at deres avis vil udkomme på tryk.

Dispatch International fik ellers den bedste start en ny avis kunne tænkes at få, da både danske Dansk Folkeparti og svenske Sverigesdemokraterne valgte at vedlægge første udgaven af avisen helt gratis sammen med deres eget medlemsblad, som blev sendte ud til samtlige af deres partimedlemmer- åbenbart har dette ikke haft en positive effekt på salget af abbonementer og nu er der så ikke flere penge i kassen.

Og som om tabet af den trykte avis ikke skulle være nok, er Lars Hedegaard også igen røget ud i en retssag - denne gang dog i Sverige.

En svensk mand har stævnet Dispatch International for manglende løn på over 151.000 svenske kroner. Manden var hyret til at lave layout på Dispatch International.

Lars Hedegaard og Ingrid Karlqvist er begge meget formælte og ifølge avisen The Locale vil de ikke kommenter på sagen.

Kilder: Dispatch International, The Locale

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?